CCAP

The Sound Of Stavanger

Apr 2013

Helldorado - preorder vinyl and CD

Helldorado - Bones In The Closet

Bones In The Closet (album LP and CD) is now available for preorder at
Bandcamp. Official release date 19. April (Scandinavia), 29. April (Europe), 13. May (UK)
Helldorado Facebook
Helldorado website
Helldorado (and The Brigade) YouTube playlist
Helldorado Twitter

FordRekord - singel og video

FordRekord - Hei, e du min by?

FordRekords’ nye singel er nå tilgjengelig på blant annet iTunes, Spotify, Wimp m.m. Ny video ute nå! (se lenger nede på denne siden)FordRekord om den nye singelen:
- Tittelsporet fra det kommende albumet ”Hei, e du min by?” er først og fremst en hyllest til byene i våre hjerter – Bergen, Haugesund og Stavanger. Det er her vi har fått våre første kyss, her traff vi våre beste venner, i disse byene lærte vi å bli ekte mennesker.
 
Gjestevokal av Jan Toft
- Vi ønsket å få med Jan Toft av en viktig grunn, nemlig tekstlinjen ”Alt som har liv seie, eg vil, eg” som er hentet fra ”Sommar i Hekken (Vamp 1992)”. Først tenkte vi å sample den, men hvorfor ikke ringe til originalen, en av Norges mest karakteristiske stemmer. Han sang refrengene så kult at vi bare måtte få det med, sier vokalist og låtskriver Ole-Jørn Borum.
 
- Vamp sin debut ”God morgen søster” var enormt viktig for meg og mine venner i ungdomstiden og derfor følte jeg at sitatet var på sin plass, uttaler Borum. Andre viktige linjer i låten gir assosiasjoner til studietid og etablert tilværelse langs den norske gullkysten.
 
Hvis eg dør i mårå
Låten handler om å komme ut av studietilværelsen og oppdage at man befinner seg midt i livet. Kanskje klamrer man seg til en jobb eller en by, der man ikke nødvendigvis hadde noen planer om å bli værende. Verken gammel eller ung, en fase av livet der friheten til å reise med vinden plutselig ikke finnes lenger. ”Hvis eg dør i mårå, dør eg ennå ung” syner Toft og Borum. Hei, e du min by?
 
- Og med det kan helgå bare begynna.

FordRekord turné i forbindelse med plateslipp:

Torsdag 25 april, Martinique, Stavanger
Fredag 26 & Lørdag 27 april, Samson, Haugesund
Tirsdag 30. april - TBA
Torsdag 2. mai - Buckleys, Oslo
Fredag 3. mai - Samson, Stord
Lørdag 4. mai - Apollon, Bergen


CCAP2012
UA-28503945-1