CCAP

The Sound Of Stavanger

Kjell Reianes

Kjell Reianes - debut album

KJELL REIANES - ALDRI FOR SEINT (CD / digital album)



Aldri for seint" slippes fredag 13. januar av CMM Music i samarbeide med CCAP. Albumet et grovt pakket og produsert av Janove “Kaizer” Ottesen. Første singel fra albumet, “Gje meg ein sjangs”, ute nå! Kjell Reianes finner med sitt første album sin naturlige plass blant flotte norske artister som Ole Paus, Jonas Fjeld, Stein Torleif Bjella og Henning Kvitnes. Kjell har vært låtskriver hele livet og laget hundrevis av låter som han har holdt godt gjemt for allmennheten i over 40 år. I Januar 2012 debuterer han, i en alder av 61, med sitt første album “Aldri for seint”. Dette er ikke et “Best of...” album, men, som tittelen indikerer, nyskrevne låter fra en erfaren sanger / låtskriver. Albumet inneholder ti splitter nye sanger på ekte Stavanger dialekt. Det handler om alt fra de små nære ting til de store temaene i livet; kjærlighet og sorg, liv og død, ispedd en passe dose humor og skråblikk på livet. I Morten Ables´ studio i Stavanger har Kjell hatt med seg JANOVE OTTESEN på pumpeorgel og piano, BØRGE FJORDHEIM (Cloroform, Wunderkammer, Morten Abel m.fl.) på trommer og JOHN LILJA (Wunderkammer, Kitchen Orchestra m.fl) på bass.
Released by: CCAP / CMMCD
Release/catalogue number: CCAP141
Release date: Jan 13, 2012

Kjell Reianes debutsingle

KJELL REIANES - Gje Meg Ein Sjangs (single)
(scroll down for English translation)

“Gje Meg Ein Sjans” er en forsmak på KJELL REIANES´ kommende debutalbum “Aldri For Seint”. "Gje Meg Ein Sjans" er en midttempolåt med rustikk røst, grovt pakket og produsert av Janove Ottesen. KJELL har vært låtskriver hele livet. Han har laget hundrevis av låter som han har holdt godt gjemt for allmennheten i over 40 år. I høst debuterer han, i en alder av 61, med sitt første album "Aldri for seint". Dette er ikke et "Best of..." album, men, som tittelen indikerer, nyskrevne låter fra en erfaren sanger / låtskriver. Albumet inneholder ti splitter nye sanger på ekte Stavanger dialekt. Det handler om alt fra de små nære ting til de store temaene i livet; kjærlighet og sorg, liv og død, ispedd en passe dose humor og skråblikk på livet. I studio har han hatt med seg JANOVE OTTESEN på pumpeorgel og piano, BØRGE FJORDHEIM på trommer og JOHN LILJA på kontrabass.
Kjell Reianes Facebook
ENGLISH: For over 40 years Kjell have been writing songs that he´s been keeping for himself. With a little help from Janove Ottesen (Kaizers Ochestra), Børge Fjordheim (Clorform, Sivert Høyem etc) and John Lilja (Kitchen Orchestra, Jackman etc), Kjell finally is ready to release his debutalbum. The album will be out in January 2012, for now check out his first single:

CCAP2012
UA-28503945-1