CCAP

The Sound Of Stavanger

Rogaland Taxi satser på lokale artister

Pressemelding fra Rogaland Taxi (press release in Norwegian only)

ROGALAND TAXI SATSER PÅ ROGALANDSKE ARTISTER
 

Fra og med 1. juni spiller vi bare artister fra Rogaland for våre kunder som må vente når det er stor pågang på våre tjenester.

Det lanseres en ny artist hver måned som på en eller annen måte er aktuell i nyhetsbildet. Det kan være artister som lanserer ny CD, kommer med samle CD, jubileumsalbum osv.  

Kortere ventetid i telefonen er noe vi jobber bevisst med, men all den tid våre kunder må vente, vil vi gi dem en hyggelig opplevelse. 1. juni lanserer vi en ny plateartist selv om hun for de fleste rogalendinger kan være et kjent ansikt gjennom TV Vest og TV Aftenbladet. Nå er hun aktuell i nytt format, Jorunn Hodne slipper sin CD tirsdag 25. mai og er vår første artist ut. 
 
BAKGRUNN

I fjor høst bestemte Rogaland Taxi seg for å bli ”Norges beste kundesenter i vår bransje” med fokus på nettopp kundene. Vi gjør mange grep innad i bedriften for å gi oss selv et kompetanseløft. Vår avdelingsleder i kundesenteret, Marianne Lilleaas Skaar har startet et omfattende statistikk på innkomne samtaler og vi lærer stadig noe nytt om vårt kundemønster. Nå har vi rettet vår oppmerksomhet på ventetiden, og kommet opp med denne ideen som vi håper kan inspirere andre lokalsamfunn og også på nasjonalt plan. Alle store bedrifter har ventetid på telefon, og kan utnytte den mer bevisst. 
 
Vi vil slå et slag for det lokale ved å fremme vår egen kultur og våre egne artister. Rogaland har, og fostrer fremdeles så mange talenter. Bjørn Eidsvåg, Morten Abel, Tre Busserulls, Rita Eriksen, Thomas Dybdal, Randi Tytingvåg, Vamp, Elvira Nicolaisen, Leif Nilsen, The September When og Reidar Larsen. Dette var noen få og listen på de opplagte er lang, listen på nye talentene er enda lengre. Vi gleder oss til å komme igang med den nye ordningen som vi håper vil begeistre rogalendingene. 

FAKTA OM ROGALAND TAXI
De ansatte ved kundesenteret i Rogaland Taxi formidler all taxitrafikk for Stavanger Taxi, Haugesund Taxi, Karmøy Taxi, Randaberg Taxi, Sola Drosjesentral, Tananger Taxi, Ålgård og Gjesdal Taxi 24 timer i døgnet. Kundesenteret har over 40 ansatte som til sammen utfører ca 15 årsverk. Det betjenes årlig ca. 1,4 millioner samtaler over sentralbordet! 

CCAP2012
UA-28503945-1