CCAP

The Sound Of Stavanger

Haugesund

FordRekord - new single

FordRekord released their debutalbum «Perler for svin» in January this year. This week they release a brand new single that was not included on the album, «Øyeblikket».Presentation in Norwegian
Det er omtrent et år siden folk for alvor ble kjent med FordRekord via en ekstatisk, nyforelska energibombe - ”Kyss Meg” fra debutalbumet ”Perler fra Svin”. Vår nye sommersingel er en oppfølger til den stormende forelskelsen. Forholdet har kjølnet betraktelig, vår helt stiller seg på null og velger å være kul. Han er noen erfaringer rikere og mer reflektert.
Øyeblikket er en låt som har i seg tropiske ”dancehall” rytmer, afrikanske gitardetaljer og svett elektronisk clubfeeling. Robyn møter Vampire Weekends første plate, den følelsen. Det smått eksotiske lydbildet står i kontrast til teksten, som er kjølig og litt bitter.
Øyeblikket ble skrevet på forsommeren 2011 og tatt inn i studio etter et par ukers øving. Friskheten og spillegleden med nytt materiale er godt hørbar, og resultatet er en deilig kjølig, bitter, men varmende sommersngel fra Haugesund/Stavangerbandet FordRekord.
Released by: CCAP
Release/catalogue number: CCAP134
Release date: Jul 15, 2011
ISRC: NO-BHG-10-13410


CCAP2012
UA-28503945-1